EWC Service
Service

 

First Class Service, Back-Up og After-Sales Care

 

Vores produkter understøttes af vores fuldt uddannede teknikere, der yder landsdækkende service og støttes af vores kundecenter team af fagfolk, der leverer førsteklasses service til vores voksende kundebase.

EWC-Nordic yder service i hele Danmark, herunder restauranter, skoler, plejehjem, hospitaler etc. Det er vigtigt at give kunden en løbende beskyttelse mod vandrelaterede problemer gennem vedligeholdelses-, service- og filter programmer.

Vi servicerer store koncernaftaler på vegne af vores kunder og kan tilbyde egne mærkevarer, som vi kan levere under dit navn.

Vi er opmærksomme på disse kontrakters fortrolige karakter og giver en skriftlig garanti for, at disse websteder forbliver inden for EWC-Nordic Service og ikke overdrages til vores eget salgsteam.Vi tilbyder en komplet undersøgelse vedrørende service. Dette giver en omfattende omkostningsanalyse af alle krav til vandbehandling på stedet. I tæt samarbejde med virksomhedens forsknings- og udviklingshold kan vi sikre, at du bliver tilbudt den mest omkostningseffektive løsning på ethvert vandrelateret problem.

Landsdækkende service
Individuelle kontrakt løsninger i forbindelse med service
Erfarne teknikere
Professionel ekspert support

Løbende service til eksisterende vandbehandlingsprodukter

Hvis vi for nylig har leveret et af vores produkter, skal du være opmærksom på, at de kræver periodisk udveksling eller service for at sikre, at de fortsætter med at beskytte dit udstyr. Dette kan arrangeres her

Hvorfor er vandbehandling så vigtig?

Nogle ser vandfiltre som blot en anden irriterende pris for deres forretning, men erfarne cateringfirmaer indser, at ikke at have et passende behandlingssystem til deres drikkevareudstyr vil resultere i en meget højere pris. Ikke blot vil en regelmæssigt erstattet vandfilter sikre mod skadelige virkninger af kalk og klorider på udstyr, det vil også forbedre kvaliteten af de drikkevarer, du serverer for at sikre, at dine kunder bliver ved med at komme tilbage efter mere.

Udskift dine filtre regelmæssigt – Kør ikke tom! Regelmæssig udskiftning af dine vandfiltre er afgørende for at fjerne kalk og urenheder. Afhængigt af vandets hårdhed og mængden af vand, der bruges, kan vi beregne, hvornår dit filter skal udskiftes. Spørg os om en prøvebeholder, så vi kan tjekke din lokale vandkvalitet. Returner containeren til os i den medfølgende gratis-konvolut, og vi analyserer prøven. Vi sender så resultaterne sammen med vores anbefalinger.