iX Water

 

Et ægte miljøvenligt vandfilter – produceret i Europa

 

grey2
IX Water er det første ægte miljøvenlige patronfilter fremstillet I Europa, der tilbyder Insert Refill Technology

Det giver et virkelig bæredygtigt og omkostningseffektivt alternativ til mainstream patronfiltre, der allerede er på markedet. Til brug på kaffemaskiner, vandkøler, ismaskiner og automater tilbyder iX-serien et omfattende produkt i en omkostningseffektiv, effektiv, fleksibel og stilfuld pakke. IX Water giver en ny og ideel mulighed for at reducere filtreringsomkostninger samtidig med at du reducerer dit Carbon footprint.

Store besparelser

Pr. liter vores iX Filter er 60% mere omkostningseffektiv, når du udskifter medieindsatsen
Sammenlignet med udveksling af et traditionelt filter.
IX-familien af filtre giver et komplet udvalg af vandfiltreringsprodukter. Få mere at vide om deres fordele og pengebesparende potentiale ved at se vores video.
iX Water Filter

iX FILTER- Til varme drikkevarer

Vores flagskib iX FILTER er det første miljøvenlige ionbytningspatronfilter, der tilbyder Insert refill for at give et virkelig bæredygtigt og omkostningseffektivt alternativ til mainstream patronfiltre, der allerede findes på markedet. Fjerner kalk og forbedre vandkvalitet – ideel til kaffe- og espressomaskiner.

LÆS MERE

green
iX Carbon

iX CARBON – Filter til varme og kolde drikkevarer

The iX CARBON er ideel til situationer hvor varmt vand og kalk ikke er et problem. Forbedrer smag, farve og lugt. Til drikkevand samt varme og kolde drikkevarer. Dens specielle filter indeholder sølv imprægneret granulært aktiveret kulstof for optimalt resultat. IX CARBON vandfilter er specielt designet til at levere frisk smagende vand til kaffe, te eller drikkevand.

LÆS MERE

carb
iX Vend

iX VEND – Filter til automater og dispensere

The iX VEND er ideel til beskyttelse af automater, vandkedler, bryggerier og andet højtydende drikkevareudstyr. Dens filtermasse indeholder sølvimprægneret granulært aktiveret kulstof (GAC) og polyfosfat for at opnå optimale resultater.

LÆS MERE

iX Vend
iX Ice

iX ICE/DISPENSE – Til ismaskiner og post-mix systemer

The iX ICE sikrer, at terninger er lyse og klare is og beskytter udstyr mod potentiel skade på kalk. IX ICE arbejder med alle de store mærker af udstyr og produkter.

The iX DISPENSE 03 er specielt designet til at give bedre smag, samtidig med at omkostningerne bliver så lave som muligt. Til højvolumen ismaskiner og post mix systemer.

LÆS MERE

iX Ice
iX Vapour

iX VAPOUR – Filter til dampovne

Vores nye iX Vapour 03 er specielt designet til brug med dampovne og andet cateringudstyr, der bruger damp. IX 03 VAPOUR beskytter din dampovn, takket være ionbytningsmediet, der er placeret i Insert Refill. I modsætning til traditionelle patronfiltre betyder iX 03 Vapour’s Insert Refill Technology, at kun refillet skal udskiftes, det reducere omkostningerne og minimere unødvendigt spild af plast til deponering, som klart ødelægger miljøet.

LÆS MERE

iX-Vapour
iX KONEKT

iX KONEKT – Specialiserede vandfiltre

En række koldtvandsfiltre, filtrerer kun efter bestemte forhold.

iX POLYPHOSPHATE
Til varmtvands kedler og små varme drikke maskiner.

iX CARBON CT-01
Forbedrer smag, farve og lugt af drikkevand.

iX HPC
Bly, bakterier, klor, pesticid, fjernelse af herbicider

iX SEDIMENT
Til reduktion af partikler fra vand

LÆS MERE

iX KONEKT
own-branding

Egen branding – Skræddersyede iX-filtre

Opbyg din brandbevidsthed gennem et bæredygtigt, omkostningseffektivt filter. Dine skræddersyede iX-filtre kan bruge en række medieindsatser til at behandle en række vandtyper eller specifikke udstyrskrav. Vores kemikere kan analysere vandprøver fra kundernes geografiske områder for at bestemme de bedste filtreringsmedier til behandling af vand for maksimal beskyttelse af drikkevare- eller is fremstillingsudstyr.

Filter cartridges

Se seneste iX WATER filter brochure

Interesseret i dette produkt?

Send os en besked