Environment
green

 

Forpligtet til at forbedre kvaliteten af ​​vand og miljø gennem bæredygtighed

 

Alle europæiske WaterCare fremstillede filtre tilbyder en bedre aftale for miljøet gennem bæredygtige fremstillingsprocesser og produkter:

 

 Retur – Regenereret – Genplaceret … 100% 2-vejs CTU-produkter
 100% regenereret resin anvendt i byttefiltre
iX fuldt recirkulerbare vandfiltre
 DK produktion – Europæisk import / distribution energiomkostninger

EWC-Noric regenererer alle opbrugte filtre gennem indsamling og efter omfattende rengøring og regenerering kan de igen bruges – der spares på lossepladen og det minimerer omkostningerne. Produkterne fremstilles i et anlæg i Storbritannien, inden de distribueres. Dette er i modsætning til mange konkurrenter, hvis produktionsfaciliteter er udenfor danmark og derved tiltrækker tilknyttede transport- og energikostnader.

Energieffektivitet

De fleste af vores produkter er designet til at forhindre opbygning af kalk, som hjælper med at forlænge kedler, dampovne, opvaskemaskiner, glasvaskemaskiner og kaffemaskiner. Kalken formes på varmeflader og forhindrer effektiv brug af energi. Kun 3 mm kalk kan medføre en stigning på 25% i mængden af ​​energi, der kræves for at opvarme vand. Vores produkter hjælper vores kunder med at reducere deres carbon footprint i overensstemmelse hermed.

Element with scale