DrainFlow Pump

 

Pumper varmt spildevand væk fra kombi dampovne

 

European WaterCare har en specifikt designet afløbs pumpe. Kombi dampovne til at pumpe vand uden behov for dyre drænsystemer.
Drainflow pumper

Vores Drainflow pumper er designet til at indsamle og pumpe bort spildevand, ved en temperatur på op til 96 grader Celsius, fra et niveau så lavt som 40 mm fra gulvet. Enheden er ved at blive en næsten afgørende del af en kommerciel køkkenopsætning, hvor der ingen afløb er eller hvor ovne er placeret væk fra afløb. Det er den eneste løsning, der er specielt designet til at pumpe spildevand fra øbaserede kombi ovne.

Disse enheder blev designet i samarbejde med en højt anerkendt ovnproducent og vi har med succes leveret spildevandsløsninger af alle størrelser i det sidste årti.

Fire pumpestørrelser er tilgængelige:
DPS01 – Passer til alle ovnstørrelser op til 20 gitter.
DPS02 – Til alle ovne 20 gitter og derover.
Begge modeller fås i 40 mm og 75 mm versioner.

Booster Pumps

Desuden kan European WaterCare tilbyde Booster Pump sæt, hvor vandtryk skal øges på stedet for at opretholde korrekt vandtryk for fortsat drift af maskinerne.
Vores kompakte og fuldautomatiske pumpeanlæg er monteret i robuste rotationsstøbte kabinetter og pumper vand ved temperaturer på op til 60 grader Celsius til et maksimalt tryk på 4 Bar.

Systemerne er elektroniske og fungerer, på både vandtryk og flow. Dette gør enhederne meget pålidelige og eliminerer behovet for trykafbrydere og resevoir, hvilket øger pålideligheden, forenkler brugen og reducerer størrelsen.

Enhederne er designet til at arbejde med alle former for vandbehandling og vandfiltre.

 

DrainFlow Pumps
Booster Pump

Se Drain Flow Pump brochure

Se Booster Pump brochure

Interesseret i dette produkt?

Send os en besked