AutoSoft

 

Til professionelle opvaskemaskiner

 

Opvask handler om det færdige produkt – krystalklar opvask.

En væsentlig faktor i rene resultat er kvaliteten af ​​det vand, der anvendes i skylningen. Vandets egenskaber kan dog variere meget fra region til region, og de forskellige urenheder indeholdt i dette vand vil påvirke resultaterne af en hvilken som helst opvask. Sørg for de bedste opvaskeresultater, med vores udvalg af vandbehandling.

Blødgøringsanlæg til varmt og koldt vand

Vores kommercielle bllødgøringsanlæg er tilgængelige i en bred vifte af kapaciteter og formater, som passer til alle typer applikationer.

Den ideelle blødgøring til kommercielle glasvasker og opvaskemaskiner. Vores specialiserede blødgøring producerer blødt vand, der hjælper med at producere rent porcelæn, bestik og glas. 

Water softeners

Manuelle Koldvandsløftere

Vores prisbillig manuel blødgøring kan bruges på små opvaskemaskiner og glasvasker. Enkel installation og ingen elektriske nødvendige. Systemet virker ved manuelt skylning,med en saltopløsning efter behov.

Fås i 8, 12, 16 og 20 liter modeller.

 

Manual softener

Automatisk Hot & Cold pumpe

European WaterCare fremstiller også en række varme eller kolde kommercielle blødgøring, hver med en integreret elektronisk styret pumpe, designet specielt til lavt vandtryk / flow applikationer. Integreret pumpesystem styres af et elektronisk styresystem, hvilket udelukker behovet for en trykopbevaringstank og trykafbryder. Det komplette system er indkapslet i et enkelt polypropylenkabinet, der giver et pænt og hygiejnisk udseende, når det installeres i et kommercielt køkken- eller anlæg.

 

Pumped Softeners

Hot & Cold Water Break Tank

European WaterCare lager en række Break Tanks designet specielt til cateringindustrien, der matcher både vores blødgøring og pumpesætskabe. En klasse ‘A’ luftgap (Break Tank) er monteret for at forhindre, at snavset vand kommer tilbage fra opvaskemaskinen.

 

Break Tank Softeners

Simplex & Duplex Kommercielle Blødgøring

European WaterCare har specialiseret sig i at levere vandbehandling til kommercielle køkkener og industrianlæg. Vores kommercielle simplex og duplex vandblødgøring fås i størrelser og konfigurationer til at opfylde alle kommercielle og industrielle anvendelser.

Typiske brugere omfatter: hoteller, restauranter, hospitaler, plejehjem, fødevareforarbejdningsanlæg og andre forretningsområder.

 

Duplex Softeners

Se AUTOSOFT specifikationer

Vores kommercielle blødgøring fås i størrelser og konfigurationer der opfylder alle kommercielle og industrielle anvendelser

Interesseret i dette produkt?

Send os en besked