About Us
Vi er

EWC-Nordic European WaterCare

European WaterCare er Storbritanniens førende uafhængige producent af kommerciel vandbehandling, vandfiltre  og nøgleudbydere til den britiske foodservice og warewashindustri. WaterCare er en førende britisk baseret producent og som en del af en Queens prisvindende gruppe er vi unikt placeret til at levere miljøvenlige vandbehandlingsløsninger til omkostningseffektive priser.

Vi har

Omfattende oplevelse

European WaterCare er specialiseret i vandbehandling til Foodservice Industry. Vores kunder nyder godt af vores ekspertise og erfaring, der tager udgangspunkt i over 20 år med at løse vandrelaterede problemer. Vi har opbygget gode relationer med mange leverandører af kaffemaskiner, automater samt kaffespecialister og baristaer, der forstår vigtigheden af ​​omhyggeligt behandlet vand til deres forretning.

Vi tilbyder

Omkostningseffektive vandbehandlingsløsninger

Vi tilbyder omkostningseffektive, miljøvenlige britiske/danske vandbehandlingsløsninger. Vi har den viden, erfaring, produkter og service back-up, der vil gavne din virksomhed.

Ring til os i dag på +45 60176642.

Innovation og produktudvikling

Innovation har været i centrum for European WaterCare fra begyndelsen og fortsætter med at sætte tone i vores forretning med nye produktserier lanceret i 2015 og 2016. I 2015 lancerede vi succesfuldt vores sortiment af iX Vandfiltre med en intern udskiftelig patron – hvilket Udfordrer ikke kun den eksisterende forretningsmodel til hurtigskiftpatroner, men reducerer også driftsomkostningerne. IX Refill Insert Technology giver kunderne mulighed for at spare penge og give en virkelig miljøvenlig løsning med stærkt reduceret spild.

iX Filters

Forbedringer over salg, drift, produktion og forsyningskæde

Vi har taget et kritisk kig på vores kultur, effektivitet, kommunikation, kvalitetskontrol og overholdelse. Som følge heraf er vi en mere integreret og forbundet forretning, der tilbyder bedre kommunikation og service til vores kunder. Vi har gennemført procesændringer på tværs af drift, produktion og forsyningskæde for at forbedre produktkvaliteten og tilgængeligheden med det formål at øge den samlede kundetilfredshed.

First Class Service, Back-Up og After-Sale service

Vores produkter understøttes af vores fuldt uddannede teknikere, der yder landsdækkende service og support og støttes af vores team af fagfolk, der leverer førsteklasses service til vores voksende kundebase.

KOST EFFEKTIVE, ECO-FRIENDLY VANDBEHANDLINGSOPLØSNINGER